3-retters menu

Forretter

Hønsesalat på salatbund med ananas og asparges.


​​Stor tartelet med høns i asparges.

Franskbrød med kold røget laks med asparges og sennepsdressing.


Laksepate m/ fiskedressing, rejer og kaviar.

Rejecocktail m/ flutes (kuvertanrettet).

Klar suppe m/ mel og kødboller og brød.

Aspargessuppe m/ kødboller m/ brød.

Hovedretter

Kogt hamburgerryg m/ 2 slags grønsager, hvide kartofler og aspargessovs.

Svinekam stegt som vildt med waldorfsalat brune og hvide kartofler, asier, tyttebær samt franske kartofler.


Gammeldags oksesteg m/ kartofler, sovs, glasset løg, bønner og surt.

Marineret Kylling bryst med krydder kartofler, salat, brød og cabaretsovs.


Helstegt let salt skinkesteg m/ flødekartofler, salat, dressing og brød..​

Desserter

Pandekager m/ is og syltetøj​

Frugter m/ råcreme

Hjemmelavet is m/ frugter

Stor lagkage

Citron fromage m/ flødeskum​

Vælg en forret, hovedret og dessert.
Pris pr. person 198,00 kr.


​Hjerter 7 Catering

Bredgade 65

7441 Bording

Find vej - klik her​​