Julemenuer

Nr.1

Sild m/karrysalat

Varm fiskefilet m/remoulade og citron

Lun leverpostej m/bacon og champignon

Hamburgerryg m/grønlandkål og brune kartofler

Lun ribbenssteg m/rødkål

Ris a la mande m/kirsebærsovs

excl. brød og smør

PRIS 165 kr. pr pers. min 10 pers.​

Nr. 2​

​sild m/karrysalat

varm fiskefilet m/remoulade og cirton

Lun leverpostej m/bacon og champignon

Hambugerryg m/grønlangkål og brunde kartofler

Frikadeller m/stv. hvidkål

Ris a la mande m/ kirsebærsovs

excl. brød og smør

PRIS 168 kr. pr pers. min 10 pers.​


Nr. 3

​Sild m/karrysalat

Fiskefilet m/ remoulade og citron

Lakrerulle m/ fyld

Hamburgerryg m/grønlangkål og brunde kartofler

Andebryst m/ rødkål

Mørbradbøf m/ fløde/champignonsovs og agurkesalat

Ris a la mande m/kirsebærsovs.

excl. brød og smør

PRIS 200 kr. pr pers. min 10 pers.​

Nr. 4

Sild m/ karrysalat

Fiskefilet m/ remoulade og citron

Røget laks m/ dilddressing

Sylte m. sennep og rødbeder

Hamburgerryg m/ grønlangkål og brune kartofler

Andebryst m/ rødkål

Ribbensteg m/ rødkål

St. Hvidkål m/ frikadeller kanelsukker

Ris a´la mande m/ kirsebærsovs

Excl. Brød og smør

PRIS 215 kr min. 20 pers.


​Hjerter 7 Catering

Bredgade 65

7441 Bording

Find vej - klik her​​