Menukort​

Forretter

Hønsesalat på salatbund med ananas og asparges

45,00 kr.

Stor tartelet med høns i asparges

45,00 kr.

Franskbrød med kold røget laks med asparges og sennepsdressing

58,00 kr.

Laksepate m/ fiskedressing, rejer og kaviar

50,00 kr.

Laksepate m/ fiskedressing, rejer og kaviar

50,00 kr.

Rejecocktail m/ flutes (kuvertanrettet)

50,00 kr.

Asparges supper m/ kødboller m/ brød

43,00 kr.


Hovedretter

Kogt Hamburgerryg m/ 2 slags grønsager, hvide kartofler og aspargessovs

110,00 kr.

Svinekam stegt som vildt med waldorfsalat brune og hvidkartofler, asier, tyttebær samt franske kartofler

128,00 kr.

Stegt flæsk (6 stk. ) m/ persillesovs, kartofler og rødbeder

110,00 kr.

Marineret Kylling bryst med krydder kartofler, salat, brød og cabaretsovs

115,00 kr.

Stegt skinkesteg m/ svær
m/ små kryddere kartofler eller kartoffelbåde, bl. Salat eller grønsager, bearnaisesauce, små brød m/ smør.
Pris. 122,00 kr.

Oksefilet / kyllingebryst, små krydderkartofler, salat i skåle, møllehjul og bearnaisesovs

140,00 kr.

​​Desserter:

Pandekager m/ is og syltetøj

45,00 kr.

Frugter m/ råcreme

45,00 kr.

Hjemmelavet is m/ frugter eller m/ jordbærsovs

50,00 kr.

Stor lagkage

50,00 kr.

Citron fromage m/ flødeskum

45,00 kr.
​​

Natmad

Frikadeller m/ kold kartoffelsalat og rødbeder

45,00 kr.

Boller/ krydder boller m/ pålæg (3 salgs) og varm leverpostej

60,00 kr.

Aspargessuppe m/ kødboller og brød

45,00 kr.

Røde pølser m/ brød ketchup, sennep, remulade, risteløg og agurkesalat

60,00 kr


​Hjerter 7 Catering

Bredgade 65

7441 Bording

Find vej - klik her​​